Βάλτε το Android στο κεφάλι σας!

skully3-helmets sizing shippingΈχουμε δει πολλές υλοποιήσεις με το λειτουργικό της Google.Τώρα το Android βρίσκει τον δρόμο του και στα κράνη μοτοσικλέτας, στην μορφή του Skully AR-1.

Περισσότερα...

Με υπηρεσία e-Call όλα τα καινούργια αυτοκίνητα από το 2017

e-callΑπό το 2017, όλα τα καινούργια αυτοκίνητα στην Ευρώπη θα έχουν το ειδικό σύστημα e-Call, με το οποίο θα καλούνται αυτόματα οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Περισσότερα...

AERO-Υ: Πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο από τη Yokohama

Yokohama Aero-Y Η Yokohama παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης, ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Περισσότερα...

Michelin: τα πρώτα βιολογικά ελαστικά

Michelin-viologika-elastika-108984Την έναρξη ερευνητικού προγράμματος για τη δημιουργία ελαστικών από ζαχαρότευτλα, άχυρο, ξύλο και άλλα οργανικά υλικά ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία Michelin.

Περισσότερα...

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα παρκάρει μόνο του

autokinito 533 355Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, ο οδηγός θα δίνει εντολή, και το όχημα θα αναχωρεί μόνο του για να βρει την πρώτη διαθέσιμη θέση. 

Περισσότερα...

Google: «Εξυπνα» αυτοκίνητα χωρίς... οδηγό, τιμόνι και φρένα

google car 645xΤο «πανέξυπνο» διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα διαθέτει μόνο δύο πλήκτρα ενεργοποίησης απενεργοποίησης (go-stop) και θα οδηγείται μόνο του.

Περισσότερα...

Η formula 1 των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

thessalia formula 1Η Centaurus Racing Team είναι μία ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ασχολείται με τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή μονοθέσιου αυτοκινήτου τύπου φόρμουλα.

Περισσότερα...

Το ελληνικό Eco Racer και η νομοθεσία...

eco-racerΑυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!

Περισσότερα...

Τι γίνονται τα λάστιχα όταν γεράσουν

recyclingΤο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Οικολογική Καινοτομία» έχει στόχο να συμβάλλει στην χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που εισάγουν καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στην αγορά.

Περισσότερα...

Τα Ι.Χ. θα κάνουν μόνα τους ελιγμούς

trwΤι κι αν πετάχτηκε μπροστά σας κάποιο αυτοκίνητο από έναν κάθετο δρόμο; Το νέο σας μοντέλο θα κάνει μόνο του έναν αστραπιαίο ελιγμό και θα το αποφεύγει.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Λάστιχα χωρίς αέρα