Βάλτε το Android στο κεφάλι σας!

skully3-helmets sizing shippingΈχουμε δει πολλές υλοποιήσεις με το λειτουργικό της Google. Τηλεοράσεις, PC, TV's, routers, game consoles, media players, ρολόγια είναι μερικές μόνον από τις συσκευές που χρησιμοποιούν Android.

Τώρα το Android βρίσκει τον δρόμο του και στα κράνη μοτοσικλέτας, στην μορφή του Skully AR-1.

Μόνον το λειτουργικό σύστημα δεν θα μπορούσε να κάνει ένα high tech κράνος εντυπωσιακό, και για αυτό οι κατασκευαστές φρόντισαν να το εξοπλίσουν και με άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν απλά κορυφαίο.

Με το Skully ο οδηγός έχει στην διάθεσή του ένα heads up display στο οποίο απεικονίζονται πληροφορίες από το GPS, την μουσική, τις εισερχόμενες κλήσεις ή ακόμη και η εικόνα από την κάμερα που υπάρχει στην πίσω πλευρά του κράνους!

Φυσικά υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο για την ψυχαγωγία και την επικοινωνία, ενώ η ποιότητα κατασκευής αλλά και η σχεδίαση βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Αν βρίσκετε το κράνος αυτό ιδανικό για τις δίτροχες βόλτες σας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του κατασκευαστή, αλλά μην βιαστείτε να το παραγγείλετε καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015!

 SKULLY SYSTEMS

Πηγή : www.fnm.com.gr/