Κατάστημα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Mihelakis tyres
Τα πάντα για τα ελαστικά

Δοϊράνης 104 Καλλιθέα

"Πέταξε" με την μηχανή του πάνω από τον Ισθμό

Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του τον Απρίλιο 2010.

Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά.

Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσυκλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

 

  • Εξαιρετικός επαγγελματίας! Πάντα πρόθυμοι, τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο υπάλληλος του, να σε εξυπηρετήσουν και να σου εξηγήσουν οποιαδήποτε ερώτηση/απορία. Όντας χρόνια επαγγελματίας, έχει πολλές επιλογές σε επιλογές τύπου και κόστους ελαστικών, προβάλλοντας πάντα πρώτα την ασφάλεια και την αξιοπιστία στο προϊόν που θα προτείνει. Αυτό που ξεχωρίζει όμως στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο, είναι η ευγένεια και η καλή διάθεση! Τελειώνοντας θα τονίσω την πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση!
  • 8/10/2020 Ίσως από τα ποια αξιόπιστα λαστιχάδικα της περιοχής μας και όχι μόνο. Τέλεια εξυπηρέτηση, άψογο after service, φερεγγυότητα!! και πάρα πολύ καλές τιμές!! Έχει λήσεις και ακριβές και φτηνές για οποιοδήποτε Αυτοκίνητο, Μοτοσυκλέτα & Μοτοποδήλατο. 11/11/2022 Για άλλη μία φορά πιστός στο μαγαζί που εμπιστεύομαι, καινούργια λάστιχα για το μικρό αυτοκίνητο. Μου πρότεινε ότι καλύτερο υπάρχει σε λάστιχο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή καί με την καλύτερη εξυπηρέτησή όπως πάντα ⭐⭐⭐⭐⭐!!!!!
  • Μοιάζουν λίγα τα 5 αστέρια για τα 25+ χρόνια που εμπιστεύομαι το Δημήτρη, καλή και υπεύθυνη δουλειά, καλές τιμές και σωστή καθοδήγηση.
  • Ότι και να πω για τον κύριο Δημήτρη είναι λίγο!μεγαλος μάγκας και του αξίζουν μόνο τα καλύτερα το λέω μέσα από την καρδιά μου ❤️❤️❤️
  • Φιλική εξυπηρέτηση, πολύ καλή εργασία και καλές τιμές.