Νέα και περιέργα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Νέα και περίεργα

\

KiraVan, το super όχημα


KiraVan λέγεται το super όχημα που σχεδίασε πρώην εργαζόμενος της Disney για να ταξιδέψει όλον τον κόσμο με την κόρη του-Με γραφείο, κουζίνα, λουτρό, κρεβάτι και...cockpit με 11 οθόνες!

Το KiraVan είναι ένα όχημα που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει ακόμη και τις πιο εξαντλητικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Ο εκατομμυριούχος σχεδιαστής του, ονομάζεται Bran Ferren και τυγχάνει να είναι πρώην εργαζόμενος της Disney.

Η σκέψη για το καταπληκτικό αυτό όχημα, ξεκίνησε όταν η μικρή του κόρη του, η Kira, του ζήτησε να ταξιδέψουν όλο τον κόσμο.
Το απίθανο αυτό φορτηγό περιπέτειας, έχει ως βάση ένα έντονα τροποποιημένο Mercedes-Benz Unimog και είναι εξοπλισμένο με έναν θηριώδη 6-κύλινδρο κινητήρα 260HP με 96 κιλά ροπή και κιβώτιο 8 ταχυτήτων, που του παρέχει ακραίες εκτός δρόμου δυνατότητες, καθώς και την ικανότητα να ταξιδεύει παρά το μέγεθός του με 150 χλμ./ώρα μέγιστη ταχύτητα.

Το υψηλής τεχνολογίας cockpit περιλαμβάνει 11 οθόνες αφής που έχουν τοποθετηθεί με τον ίδιο τρόπο που συναντάμε στα αεροσκάφη.
Το τρέιλερ που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του οχήματος, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, κουζίνα, λουτρό, και ένα κρεβάτι στον δεύτερο όροφο.
Πηγή: ideesmag.gr