Νέα και περιέργα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Νέα και περίεργα

\

Η ιστορία των σημάτων των αυτοκινήτων

logosΟι κατασκευαστές αυτοκινήτων δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο σήμα κατατεθέν της μάρκας, διότι αυτό προσδίδει κύρος και κάνει ένα αυτοκίνητο αναγνωρίσιμο, δίνοντάς του προσωπικότητα και μοναδικό στυλ.

Τα μάτια σας στον δρόμο (Βίντεο)

eyes-on-the-roadΕξαιρετική ιδέα από την Volkswagen για να δείξει πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση του κινητού την ώρα της οδήγησης.
Μια διαδραστική ταινία μικρού μήκους που προβλήθηκε στους κινηματογράφους την ώρα των διαφημίσεων.

Έφυγε ο Άρης Σταθάκης

aris-stathakis

Από την Παρασκευή 13/6, ο Άρης Σταθάκης δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Για κάποιους από εμάς η απουσία του πονάει, πονάει πολύ. Όμως, όπου κι αν βρίσκεται, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθεί. Και θα προσπαθεί πάντα «Από τη θέση του οδηγού».

Προσοχή στη παλίρροια ... (Βίντεο)

jeep-paliriaΛονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξινή βγήκε σε έναν Βρετανό η βόλτα στην παραλία με την κόρη του, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από παλίρροια και βυθίστηκε.

Ερπύστριες αντί για αλυσίδες? και όμως γίνεται (βίντεο)

track-N-Go-trackΠοιος θα το φανταζόταν ότι μια μέρα θα μπορούσαμε να εγκαταστήσουμε 4 κομμάτια σε ένα όχημα μέσα σε 15 λεπτά , διατηρώντας τα ελαστικά και χωρίς οποιεσδήποτε τροποποιήσεις αυτού του οχήματος ?

Aυτοκίνηση και υδάτινοι πόροι

ydatinoi-poroiΤο αποτύπωμα των αυτοκινητοβιομηχανιών στο περιβάλλον τα τελευταία χρόνια απασχολεί ιδιαίτερα και τις ίδιες. Κάθε εργοστάσιο εστιάζει σε διαφορετικούς παράγοντες, ενώ υπάρχουν και κοινές συνισταμένες δράσης.

Ο Έλληνας σχεδιαστής του Mini Cooper

alec-issigonisΟ Έλληνας από τη Σμύρνη που σχεδίασε το Mini. Πήρε τον τίτλο του Σερ από τη βασίλισσα της Αγγλίας και του «Έλληνα θεού» από τους συνεργάτες του, με τους οποίους έκανε ομηρικούς καβγάδες!...

Εμπνευσμένη διαφήμιση της Honda (Βίντεο)

honda-advertisementΑκόμα και αν δεν συμπαθείτε τα αυτοκίνητα της Honda αξίζει να δείτε την διαφήμιση για το μοντέλο Accord. Τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σε συνεργασία με τη μουσική δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

KiraVan, το super όχημα

kiravan1KiraVan λέγεται το super όχημα που σχεδίασε πρώην εργαζόμενος της Disney για να ταξιδέψει όλον τον κόσμο με την κόρη του. Διαθέτει  γραφείο, κουζίνα, λουτρό, κρεβάτι και cockpit με 11 οθόνες!!

Προσοχή στους μοτοσικλετιστές

prosoxi-stiw-motoΟι μοτοσικλετιστές είναι τόσο εκτεθειμένοι και ευάλωτοι όσο και οι πεζοί, διατρέχουν όμως μεγαλύτερο κίνδυνο λόγω της ταχύτητας με την οποία κινούνται.
Ακολουθούν συμβουλές για να αποφύγετε κάποιο ατύχημα με μοτοσικλετιστή:

3ο ΤΑΤΟΪ Circuit ΦΙΛΠΑ: Θεσμός!

3o-tatoiΕπιτυχημένη ήταν και αυτή τη χρονιά η αγωνιστική εκδήλωση αναβίωσης της ατμόσφαιρας των παλιών ελληνικών αγώνων ταχύτητας, με πρωτοβουλία της ΦΙΛΠΑ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Διασταύρωση χωρίς φανάρια (βίντεο)

trafic-junctionΑθιοπία - Αντις Αμπάμπα.
Διασταύρωση κεντρικών δρόμων χωρίς φανάρια !!!!
Πεζοί, μηχανάκια, αυτοκίνητα, φορτηγά. Απίστευτο  και όμως λειτουργεί θαυμάσια...

Ανακύκλωση αυτοκινήτων (βίντεο)

scrapΕντυπωσιακή διάλυση αυτοκινήτου ώστε να ξεχωρίσουν τα υλικά και να προοθηθούν για ανακύκλωση. Γερανός τοποθετεί ολόκληρο αυτοκίνητο σε κάδο με μαχαίρια τα οποία το τεμαχίζουν σε απίστευτο χρόνο.

Οι αλλαγές στην ασφάλιση ΙΧ

cars-traffic

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι κάτοχοι ΙΧ καθώς ο νέος νόμος για την ασφάλιση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Στόχος είναι να μειωθούν όσο το δυνατόν γίνεται τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους.