Νέα και περιέργα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Νέα και περίεργα

\

Αστυνομικός και μηχανόβιος

omada zitaΤο να δουλεύεις οδηγώντας μοτοσυκλέτα, ειδικά αστυνομική, αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο αντικείμενο εργασίας και μόνο αν το θες πραγματικά μπορείς να αποδώσεις. Η αστυνομική μοτοσυκλέτα έχει ιδιαιτερότητες.

Ιπτάμενη μοτοσυκλέτα

aero-x-hoverbikeΠερισσότερο ως ένα ακριβό gadget και λιγότερο ως μια χρήσιμη πτητική μηχανή το Aero-X Hoverbike προσφέρεται πλέον στην αγορά με αρχική τιμή τα 85.000 δολλάρια.

Η τέχνη της οδήγησης

css-logoΤο California Superbike School έχει σαν στόχο την ανακάλυψη, τη βελτίωση και την εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών που μπορούν να περιγράψουν διεξοδικά την τέχνη της οδήγησης της μοτοσυκλέτας.

"Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια"

polentaspark-sm2ος ετήσιος διευρωπαϊκός διεθνικός μαθητικός – φοιτητικός διαγωνισμός πολυμέσων
VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας
Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια"
Ας συμβάλλουμε όλοι για να χάσουμε την πρωτιά .... στα τροχαία δυστυχήματα!

Test drive με Yamaha R1 βίντεο με πολύ γέλιο

R1-test-driveTest drive με Yamaha R1.

Σίγουρα δεν θα θέλατε να είστε στην θέση του πωλητή. Πέρα από την πλάκα όμως οι επιδόσεις καταπληκτικές

Αγωνιστικά, δίχρονα και μάλιστα αντοχής

scooter-raceΙσπανική η τιμή, ιταλικά τα σκούτερ. Ο 24ωρος αγώνας αντοχής στη Zuera της Zaragoza στην Ισπανία είναι αφιερωμένος στα κλασικά σκούτερ, στους αγώνες και μάλιστα στους αγώνες αντοχής.

Ο γύρος της Αφρικής με Vespa

vespa-africa1Αποφάσισαν να κάνουν το γύρο της Αφρικής με μια βέσπα. Να γράψουν τα δικά τους Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας, φεύγοντας από τη χώρα, που τους είχε πληγώσει, με προορισμό το άγνωστο.

Νέα τεχνολογία ODS για τα κράνη μοτοσυκλετών

6D-HelmetH νέα αυτή τεχνολογία που ονομάζεται ODS(Omni Directional Suspention) είναι ένα σύστημα ανάρτησης μέσα στο κράνος που απορροφά τα χτυπήματα κατά την πρόσκρουση.

Απίστευτος οδηγός (βίντεο)

drunk-scooterΑπίστευτος οδηγός scooter που την γλυτώνει από τρακάρισμα όχι 1 αλλά 4 φορές !!! Για την τύχη του την πέμπτη φορά δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι... να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά είναι δύσκολο να μη γελάσει κανείς με το πάθημα του.

Οι περιοχές του κράνους που τα χτυπήματα είναι συχνότερα

helmet-leftΟι στατιστικές που καταγράφονται πάνω στο κράνος της Icon. Τα σημεία του κράνους που καλούνται συχνότερα να προστατεύσουν χτυπήματα, είναι στο εμπρός και κάτω μέρος του. 

Hλεκτρικό πτυσσόμενο σκούτερ!

moveojsc-roadΤο Moveo, το σούπερ βολικό, αναδιπλούμενο, ηλεκτρικό σκούτερ, που κόβεται στη μέση για να μπορεί να συρθεί σε εσωτερικούς χώρους, βγήκε πια στους δρόμους. Το Moveo ζυγίζει 25 κιλά και έχει μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ/ωρα

"Πέταξε" με την μηχανή του πάνω από τον Ισθμό

RobbieMaddisonΟ παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του τον Απρίλιο 2010.

Μαθητευόμενοι μάγοι (βίντεο)

idiots-on-motoΑπίθανες σκηνές με αναβάτες που πρόσπαθούν να κάνουν κόλπα με τις μηχανές τους.
Είπαμε, κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος αλλά υπάρχουν και όρια στη βλακεία...

Τι πρέπει να θυμάστε όταν οδηγείτε μοτοσικλέτα

face-helmetΚάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας βρίσκουν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Από αυτούς, δυσανάλογα μεγάλο είναι το ποσοστό που αφορά μοτοσικλετιστές.