Κατάστημα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Mihelakis tyres
Τα πάντα για τα ελαστικά

Δοϊράνης 104 Καλλιθέα

"Πέταξε" με την μηχανή του πάνω από τον Ισθμό

Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του τον Απρίλιο 2010.

Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά.

Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσυκλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

 

  • Μάλαμα παιδί και καλός μάστορας!!! Ψαγμένος στην δουλειά του και το κυριότερο δουλεύει προς όφελος του πελάτη δίνοντας πάντα τις καλύτερες συμβουλές!!! Δημήτρη σε αγαπάμε!
  • Γνωστής της δουλειάς,πολύ ευγενής και εξυπηρετικος,μπραβο
  • Σωστός επαγγελματίας, γρήγορος, ωραία δουλειά και καλές τιμές.
  • Πήγα πρώτη φορά το 2002 για να βάλω στο Smart που είχα τότε, λάστιχα εκτός προδιαγραφών του κατασκευαστή. Ο Δημήτρης κάθισε και μου σχεδίασε σε χαρτί, ότι ήταν λάθος να μπουν τα ελαστικά που ζητούσα. Αφού επέμεινα να τα βάλει, μου είπε να φύγω γιατί αυτός δεν αναλάμβανε να βάλει ένα ελαστικό που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο αμάξι μου, στο δρόμο. Επαγγελματίας με γνώσεις και ήθος. Από τότε, πηγαίνω μόνο στον Δημήτρη και στον Μυράν για ελαστικά είτε για το αυτοκίνητο είτε για τη μηχανή. Επίσης στέλνω όποιον με ρωτήσει για ελαστικά στην Αθήνα.
  • Πολύ έμπειρος μάστορας, φιλικός και με προσιτές τιμές. Βάζω πάντα σε αυτούς ελαστικά για όλα μου τα οχήματα, εδώ και 20 χρόνια!