Κατάστημα
Ελαστικά Μιχελακάκης

Από το 1995
Δοϊράνης 104 Καλλιθέα
210 957 6772

Mihelakis tyres
Τα πάντα για τα ελαστικά

Δοϊράνης 104 Καλλιθέα

Ευθυγράμιση

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ευθυγράμμισης του συνεργείου "Μιχελακάκης Ελαστικά" στην Καλλιθέα.

Τι είναι η «ευθυγράμμιση» ;

Με τον όρο ευθυγράμμιση, εννοούμε τον έλεγχο αλλά και την ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η ευθεία πορεία του οχήματος , χωρίς να υπάρχουν αποκλίσεις. Γιατί είναι απαραίτητη η ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου;

Ο έλεγχος αλλά και η ρύθμιση της ευθυγράμμισης του αυτοκινήτου , πρέπει να πραγματοποιείται για να εξασφαλίσουμε ότι και τα τέσσερα ελαστικά του αυτοκινήτου έχουν σωστή, ευθεία επαφή με τον δρόμο και δεν παρουσιάζουν αποκλίσεις. Με την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου, αποτρέπονται οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τα απότομα φρεναρίσματα, η οδήγηση πραγματοποιείται με ασφάλεια, και οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι καλύτερες. Τα ελαστικά του οχήματος δεν φθείρονται τόσο γρήγορα και διατηρείται η ευστάθεια στην οδήγηση, με αποτελεσμα και στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Για την πραγματοποίηση της ευθυγράμμισης, ο τεχνικός πραγματοποιεί έναν αρχικό έλεγχο του οχήματος σε ένα μηχάνημα ευθυγράμμισης, μετράει τις υπάρχουσες ρυθμίσεις του κάθε τροχού και «διορθώνει» τις ρυθμίσεις αυτές βάσει των πρότυπων τιμών που δίνει ο κατασκευαστής.

Ο χρόνος που απαιτειται εξαρτάται από τις ανάγκες αλλά και από το μέγεθος του αυτοκινήτου. 

  • Μάλαμα παιδί και καλός μάστορας!!! Ψαγμένος στην δουλειά του και το κυριότερο δουλεύει προς όφελος του πελάτη δίνοντας πάντα τις καλύτερες συμβουλές!!! Δημήτρη σε αγαπάμε!
  • Γνωστής της δουλειάς,πολύ ευγενής και εξυπηρετικος,μπραβο
  • Σωστός επαγγελματίας, γρήγορος, ωραία δουλειά και καλές τιμές.
  • Πήγα πρώτη φορά το 2002 για να βάλω στο Smart που είχα τότε, λάστιχα εκτός προδιαγραφών του κατασκευαστή. Ο Δημήτρης κάθισε και μου σχεδίασε σε χαρτί, ότι ήταν λάθος να μπουν τα ελαστικά που ζητούσα. Αφού επέμεινα να τα βάλει, μου είπε να φύγω γιατί αυτός δεν αναλάμβανε να βάλει ένα ελαστικό που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο αμάξι μου, στο δρόμο. Επαγγελματίας με γνώσεις και ήθος. Από τότε, πηγαίνω μόνο στον Δημήτρη και στον Μυράν για ελαστικά είτε για το αυτοκίνητο είτε για τη μηχανή. Επίσης στέλνω όποιον με ρωτήσει για ελαστικά στην Αθήνα.
  • Πολύ έμπειρος μάστορας, φιλικός και με προσιτές τιμές. Βάζω πάντα σε αυτούς ελαστικά για όλα μου τα οχήματα, εδώ και 20 χρόνια!